Travel Adventures

Yamaha

Yamaha XTZ690 Tenere 700 (T7)

25 juni 2019 hebben we de sleutels ontvangen van de Tenere 700. De motorfiets was binnen maar nog niet alle accesoires. Als alles binnen is en gemonteerds is gaan we de motoren halen. Je kan met de T7 meerdere kanten op zoals nog lichter maken en Enduro rijden of zoals wij gewicht toevoegen en er een reismotor van maken. De motor rijd zowel op de doorgaande wegen als de overharde wegen als een trein en is niet van zijn spoor af te brengen. 

De motor is krachtig genoeg en de bediening is vertrouwd. De T7 van Janny is 6 cm verlaagd door Hyperpro en beide motoren zijn voorzien van progressieve vering voor en achter.

Met de softlugage erop zijn ze klaar voor het avontuur

 

The Next Horizon is Yours

Yamaha XTZ690 Tenere 700 (T7)

Yamaha XTZ690 Tenere

Op de EICMA 2018 in Milaan is de Yamaha XTZ700 Tenere gepresenteerd. Een motorfiets met een beproefd 2 cylinderblok in een Allroad look. Na onze ervaringen met reizen op de XT600E waren we op zoek naar iets meer kracht. Daar staat dan de T7 op de EICMA. Een motor die gepresenteerd wordt als avontuurlijk. We hebben alle modellen uitgebreid bekeken en denken in de T7 een voor ons ideale motorfiets te hebben. Er zijn er dan ook twee besteld. De productie moet nog op gang komen en we verwachten dat motoren in juli of augustus worden geleverd.

De motoren zijn besteld by de Yamaha dealer Motor Centrum West

Yamaha XTZ690 Tenere
Yamaha T7 Blue Peet / Yamaha T7 Red Janny
Yamaha T7 Blue Peet / Yamaha T7 Red Janny