Travel Adventures

Blog

Travel Adventures

Blog

Travel Adventures

Blog

Carpatians (21)

Carpatians (21)
Vrijdag 24 september 2021 We doen het gordijn open. We zien de bomen dat is mooi dus geen mist. We gaan onze tassen op de motor doen en het is ook niet koud met 14 graden. Mooi voor een rijdag. Tegen acht uur gaan we naar het ontbijt. Het is een vrij groot Hotel en zo is het ontbijt ook . Een vrij groot uitgebreid ontbijt met onder andere heerlijke bruine broodjes. We zorgen dat we een goede ondergrond voor de dag van vandaag hebben en eten ons buikje rond. Een goed ontbijt is het halve werk. Voor negen uur rijden we weg. Mooi op tijd en mooi weer.

Carpathians (20)

Carpathians (20)
Donderdag 23 September 2021 Het is zeven uur en ik doe het gordijn open en het rolluik omhoog. Ik zie niets. Het is mistig. Ok hadden we net door gesproken welke kleding laagjes we aan zouden doen moet misschien het regenpak ook nog aan. We overleggen en gaan er vanuit dat het meevalt. Dus regenpak blijft ingepakt. We gaan naar het ontbijt. We komen beneden en in de hal cq gang staat een oase aan vers of zelf gemaakt etenswaar. We persen zelf de sinaasappels en pakken wat brood en beleg. Het verse fruit mag niet ontbreken. We eten onze buikjes vol voor de dag van vandaag. Het is een uitzonderlijk goed ontbijt het ontbreekt aan niets en de keuze is reuze.

Carpathians (19)

Carpathians (19)
Woensdag 22 September 2021 vandaag staat een rijdag op de planning. We kunnen om 08.00 0ntbijten. We staan op tijd op en we pakken de motoren. Om kwart voor acht doen we de poort open en zien dat de voordeur nog op slot zit. Inmiddels is het gaan regenen en pakken we de regenpakken vast. Iets tegen acht gaan we weer naar buiten en er komt net een mevrouw aan. Ze zegt dat ze de deur opendoet. We lopen naar de voordeur en inderdaad heeft ze de deur open gedaan