Travel Adventures

Blog

Travel Adventures

Blog

Travel Adventures

Blog

Met de camper door Nederland (7)

Met de camper door Nederland (7)
Vrijdg 19 maart 2021 Het is 07.00 uur. We gaan vroeg op. Niet omdat we ver moeten rijden maar omdat de bus van binnen en buiten moet worden schoongemaakt en worden ingeleverd. Ik doe het raam open en zie een blauwe lucht. Met aan de horizon de opkomende zon. De molen staat in het rode opkomende zonlicht. Ik doe het dakraam open en kan niet naar buiten kijken. Het is bevroren en ik kijk naar buiten en het gras is wit van de vorst. Best fris geweest maar wij hebben heerlijk geslapen. We maken ontbijt en iets na acht uur rijden we weg.

Met de camper door Nederland (6)

Met de camper door Nederland (6)
Donderdag 18 maart 2021 Het is acht uur en ik kijk naar buiten. Ik had wat bevroren gras verwacht maar het is net boven nul gebleven. Met de kachel op 12 graden is het goed te doen. We staan op en het is al bijna routine in de bus wie wat en vooral wanneer doet. In de Camperbus was al snel een regel: Om de beurt dingen doen. We maken een heerlijke warme scrambled eggs met spek. Ik zeg tegen Janny dat we hier nog geen hazen of herten hebben gezien. Janny kijkt naar buiten en zegt daar lopen herten. Ik draai mij om en inderdaad er rennen een aantal herten over het land. Die zijn nog niet verdwenen of er is een haasje volgt haasjes ren. Wat gaan die snel en nemen zelfs de kombocht van de kant van de sloot.

Met de camper door Nederland (5)

Met de camper door Nederland (5)
Woensdag 17 maart 2021 Het ontbijt bestaat vandaag uit fruit met yoghurt en muesli en een cracker kaas Rotterdamse oude. Het was weer na acht uur voordat we wakker waren. Het slapen gaat best goed. We hadden Bourtange als eindpunt. We hebben van een Tante handdoeken waarop Bourtange staat. Zij is daar vroeger geweest en dan best heel vroeger. Ze is inmiddels al even overleden. Maar we gebruiken de handdoeken. In het kader van we herdenken tante gaan we naar Bourtange. Echter met de snelheid die we de afgelopen dagen hadden halen we dat niet vandaag. Gisteren welgeteld 50 km gereden ?. Dus de navigatie op snel van hier nar Bourtange. Dat was 152 km en anderhalf uur rijden.