Oumbouk blog

Rondje Adriatische Zee (16)

Rondje Adriatische Zee (16)

Zondag 9 juni 2019 

We hebben het ontbijt buiten op het terras met een geweldig uitzicht op het landschap. Het is een uitgebreid ontbijt met vele cake en taartjes maar weinig brood variatie maar de ligging maakt het allemaal goed. 

We zetten de motoren in de schaduw en pakken de motoren. We vertrekken en we zitten al snel op de doorgaande weg. Het landschap is sinds gisteren veranderd in landbouw heuvel landschap. De motor doet het goed en bij de koffiestop zie ik drie lampjes branden. We zijn inmiddels wee afgeslagen de bergen in. Het is weekend en ook de Italiaanse motor rijder gaat dan de weg op en dat doen ze dan door de bergweggetjes te rijden. Dat merken we wel want we worden door vele groepjes voorbij gereden. 

Nadat we zijn afgeslagen rijden we vanuit het heuvellandschap weer de bergen in. Het is nog 50 km en dan zijn we aan de kust. We genieten van de omgeving en het rijden en om 14.00 staan we voor het Hotel aan de boulevard en het strand met zwembad. En ze hebben een kamer en ook nog een garage. 

Na de douche zijn we naar het strand gegaan waar het lekker druk is. We genieten van een een ijsje op een terras wat gekoeld werd. We lopen weer terug en reserveren bij het restaurant waar we gaan eten en lopen terug naar het Hotel waar we een plons nemen in het zwembad. Echt vakantie. 

Bij het restaurant zitten we buiten en genieten van het eten maar ook van de mensen die over de boulevard wandelen. Na het eten lopen we nog wat verder en zien drukte en lopen er naar toe. Het schijnt het weekend van het kind te zijn en overal zijn spelletjes en activiteiten en is het overal druk. 

Morgen gaan we de stad verder bekijken nu terug naar het Hotel naar ons Balkon met zeezicht.

Deel op Social Media: