Oumbouk blog

Laatste rit 2012

Laatste rit 2012

December 2012

Afgelopen weken heeft het veel geregend. Het water in de rivieren staat hoog en de landerijen zijn erg nat. Zaterdag 29/12 eindelijk weer en tijd om een rondje door de polder te rijden. We gaan rijden om wat laatst aangeschafte zaken uit te proberen. We hebben beide een lerenbroek van Revit gekocht. Hij paste als gegoten maar hoe zit hij tijdens het rijden. Het was wel wat fris. Om over een lerenbroek een textielbroek te dragen wordt wel erg dik. We hebben daarvoor een geisoleerd tweedelig regenpak gekocht (Proof - Motozoom). Deze combinatie voldoet wat wij ervan verwachten. Goed draagcomfort, goede bewegingsvrijheid en warm.

We hadden al een tijdje iets bredere voetsteunen (KEDO) maar echt veel meer steun dan de originele gaven ze niet. Bij onze motorzaak Benjan Motoren eens gevraagd en die heeft een stel Talon voetsteunen pas gemaakt voor de XT. De nieuwe steunen geven veel vertrouwen met name met het staand rijden. Groot draagvlak met veel steun en grip.

De filmpjes zijn gemaakt met Panasonic HD camera. Het is een handzame camera en makkelijk te bedienen. De foto's die je met de camera maakt zijn ook van een goede kwaliteit. De slow motion knop is een handige mogelijkheid.

Hierbij willen we alle bezoekers een gezond nieuw jaar toewensen en veel veilige motorkilometers.

Janny & Peet

 

Deel op Social Media: