Oumbouk blog

Rondje Adriatische Zee (18)

Rondje Adriatische Zee (18)

Dinsdag 11 juni 2019 

Het eikook apparaat werkte weer. Het ontbijt weer bij elkaar gezocht en lekker gegeten. De motor uit de garage gereden en de tassen gepakt. Het is al warm en in het motorpak is het al vroeg zweten. We rijden de stad uit. Ik merk opeens dat ik wat mis op mijn rug. De camel back vergeten. Ik weer terug de drinkzak halen. Uiteindelijk rond half elf op route. 

Eerst de snelweg en daarna de doorgaande weg. Daar valt niet veel over te vertellen. Het is vlak en we kunnen lekker doorrijden. De doorgaande weg over de Po vlakte is druk en daar slaan we af voor een bakje koffie. We vinden als snel een Strand tent waar een aantal mannen zitten die de lunch aan het uitzoeken zijn. 

We rijden door en komen in Choggia eerst even tanken en dan naar het Hotel. We komen aan en dat ziet er goed uit. We zitten al snel in het zwembad. Er valt wat regen en we gaan naar binnen. Het waait over en we gaan een rondje strand en kopen nog wat dingetjes en eten een ijsje in een strandtent. 

Vanavond eten in het Hotel. We worden vriendelijk ontvangen en de jongeman praat een beetje Nederlands hij heeft gewerkt op een grote camping Isola Verde waar veel Nederlanders staan. 

We zitten en dan komt er nog een man die vol enthousiasme alles uitlegt in Engels met Italiaans accent wat we kunnen eten. Hij is hartelijk enthousiast en na het eten bedanken we hem hartelijk.

Deel op Social Media: