Oumbouk blog

Carpatians (21)

Carpatians (21)

Vrijdag 24 september 2021

We doen het gordijn open. We zien de bomen dat is mooi dus geen mist. We gaan onze tassen op de motor doen en het is ook niet koud met 14 graden. Mooi voor een rijdag.

Tegen acht uur gaan we naar het ontbijt. Het is een vrij groot Hotel en zo is het ontbijt ook . Een vrij groot uitgebreid ontbijt met onder andere heerlijke bruine broodjes. We zorgen dat we een goede ondergrond voor de dag van vandaag hebben en eten ons buikje rond. Een goed ontbijt is het halve werk. Voor negen uur rijden we weg. Mooi op tijd en mooi weer.

We rijden wegnummer 3 omdat de 61 een stuk is afgesloten.  De 3 kenmerkt zich door meer heuvels en meer bochten. Dat maakt het rijden nog enigszins afwisselend. Bij Keulen gaan we weer richting de 61. Als we weer op de 61 rijden staat Venlo op de borden en stoppen we voor een bakje koffie.

We gaan weer verder en we schieten lekker op. Net voor de grens is er een Baustelle en staat het bijna stil. We rijden tussen de file en alles moet op 1 baan. Na een paar honderd meter weg werkzaamheden rijden we weer door. In Nederland aangekomen is het druk op de weg wat resulteert in harmonica rijden. Het is opletten op het overige verkeer en afstand houden. We moeten nog een keer tanken en bij Best stoppen we voor een tank en lunch stop. Koffie en een worsten broodje en saucijzenbroodje. Welkom in Nederland. We gaan weer verder en het blijft druk op de weg. Bij Breda gaan we richting Gorinchem en is het iets minder druk. Om half drie zijn we thuis.

We pakken de motoren af en de tassen naar binnen. We zijn veilig thuis na drie weken op de weg te hebben gereden. Door 8 landen, 21 dagen en 5077 gereden kilometers.

We kunnen terugzien op een mooie trip en vele ervaringen rijker.

Als ik dit schrijf is het 21.45 en gaan we morgen de motoren weer op orde maken.

 

Gereden aantal kilometers 370

Deel op Social Media: