Oumbouk blog

Laatste check up

Laatste check up

De route in de Garmin Montana gezet. Maarrrrr het geheugen is bijna vol! Gelukkig kan er een geheugenkaart in. Vandaag maar even langs Waypoint om het geheugen uit te breiden. Kan ik ook even aangeven dat ik steeds een vervelende "waarschuwing" krijg over de accu dat die niet van Garmin is. Je kan dan ook direct niets meer zien. Voordat ik naar Waypoint ga eerst even langs Benjan motoren om de voorvork keerringen te bekijken of ze nog goed zijn. Deze zijn gelukkig nog goed en na een bakkie koffie en praatje over het olieverbruik rij ik naar Moordrecht. Hier de geheugenkaart aangeschaft en na vermelding van de "waarschuwing" krijg ik direct een nieuwe accu met de mededeling kijk maar of de "waarschuwing" weg is en dan is het goed. Top service bedankt Waypoint (en de "waarschuwing" is weg). Nu nog even voor laatste check naar Hyperpro Alphen. De schokbreker heeft een service beurt gehad en het binnenwerk is aangepast. Nu nog even afstellen met volle bepakking. Bij Hyperpro aangekomen zie ik bekende motoren staan. Ik herkende ze van plaatjes van ADVrider forum en wel het Sibersky Extreme 2012 trip. Geir Stormoen, Walter Colebath, Terry Brown en ook Mike Garbe van wie ik zijn motor heb vervoerd naar Kazachstan. Het was een leuke ontmoeting met mannen met heel wat allroad ervaring.

Deel op Social Media: