Oumbouk blog

Rondje Adriatische Zee (17)

Rondje Adriatische Zee (17)

Maandag 10 juni 2019

Het is over achten als we wakker worden. We gaan naar de ontbijt ruimte en stellen ons ontbijt samen. Het gekookte eitje lukt niet want de eier koker is kapot. Na enig aandringen zijn er twee eitjes voor ons gekookt.

Na het ontbijt de was opvouwen en even lekker niets. Daarna naar de oude stad. Het is niet groot en ook niet echt om te zeggen wauw wat mooi. Maar wat er staat is goed onderhouden en alles ziet er aardig uit. De resten van het kinderweekend worden opgeruimd. We winkelen wat en slagen zomaar voor wat kleding (H&M :-) ) . Een bakje koffie hoort erbij en met 1 appel puntje. 

De sfeer van de stad is relaxed, niet opdringerig en geen buitenlandse toeristen. In het Hotel maar ook in de winkeltjes of restaurants spreekt men haast geen andere taal dan Italiaans. Pesaro is een echte strand bestemming maar dan voor de Italiaanse vakantie ganger. 

We eten een stukje pizza bij het Hotel op de hoek en daarna naar de kamer om de zwembroek aan te trekken. Het is echt genieten. Vanavond eten we in het Hotel een soort buffet. Maar we moeten ook nog wat kiezen maar weten niet wat het is. Toen maar wat aangekruist en kijken wat er komt. Het was allemaal lekker maar je moest wel snel zijn :-) 

Na het eten nog de boulevard afgelopen en een ijsje gegeten. Het isn nu 22.00 uur en ik zit op het balkon en het is buiten nog gezellig druk. 

Pesaro

Deel op Social Media: