Oumbouk blog

XYZ Imaging

XYZ Imaging

In het Kerstpakket van afgelopen jaar zat een hotelbon. In januari hebben we daar een weekendje voor uitgekozen. Lekker op de motor, lekker eten & slapen en weer lekker op de motor weer terug....... De datum: 9 en 10 maart dan moet het toch wel weer beetje goed weer zijn. Via Sjaak Lucassen kwamen op het spoor van een bijzondere fotostudio. In deze studio worden 3D beelden gemaakt. Deze beelden kunnen op een website worden gebruikt. Ook is het mogelijk om ze als app op je smartphone te laten zien. Ik heb direct contact gezocht en men deed mij een mooi aanbod voor twee motoren. We moesten daarvoor naar de studio in s'Hertogenbosch komen. Even in de agenda gekeken en zaterdag 9 maart afgesproken. Dan kunnen we na de photoshoot lekker binnendoor naar Rijssen waar we dat weekend een Hotel hadden geboekt. Allemaal leuk bedacht en gepland maar het weer werkte niet mee. De weersvoorspelling voor zaterdag was regen. De motoren waren schoon en wilde we ook zo houden. Een eigen rijder die vaak voor ons rijdt gebeld of hij ons wilde brengen. Dat wilde hij wel. Jack (Davetrans) nog bedankt.  Zaterdagochtend dus de motoren in de bus en naar s'Hertogenbosch. We werden ontvangen met koffie en een uitleg over hoe het allemaal werkt. Tom doet het technische en Paulette het commerciele. De motoren werden om de beurt op de draaischijf geplaatst waarna de 25 camera's hun werk deden. Bij een bakje koffie hebben we nog even nagepraat en daarna zijn we ons gaan aankleden. Het regende nog steeds dus alles wat we hadden aangetrokken.

De route ging over vele binnenwegen van s'Hertogenbosch naar Rijssen. Een goede 180 kilometer. En het regende nog steeds. Om iets na vijf uur komen we aan bij het Hotel. Nat nat en nat.........We hebben alles te drogen gehangen en de kachel opgestookt. Om even bij te komen en warm te worden de roomservice een groot portie bitterballen laten brengen. Na een beetje te zijn bijgekomen zijn we naar het restaurant gegaan. hier lekker gegeten en zaten bij het raam. En het regende nog steeds. hierna lekker op de kamer TV gekeen en voor het slapen gaan nog even naar buiten gekeken: het regende nog steeds. Volgens het KNMI was deze dag de eerste dag in de geschiedenis dat het in heel Nederland 24 uur overal heeft geregend.

Na een goede nachtrust de gordijnen geopend..... SNEEUW. Dat zat al helemaal niet in de planning. Sneeuw en min 5 graden. We wilden toch echt onze route rijden dus na het ontbijt de motoren opgepakt en starten........ Dus niet. Er was water in mijn contactslot gekomen en dat was bevroren. Sleutel warmen en slot ontdooien. Na een paar minuutjes strate ook mijn motor. In de nacht was de regen over gegaan in sneeuw en er lag toch een paar centimeter. Het geheel gaf toch een mooi beeld. De bossen en landerijen wit en daar rij je in alle rust met de motor door. Wat is dan motorrijden mooi. Wel beetje fris maar mooi. Door het Sallands heuvellandschap, De Veluwe en als laatst de Utrechtse Heuvelrug. Om op te warmen hebben we 3 stops gehad en rijden om iets over vijf uur weer onze woonplaats in.

En nu afwachten op het resultaat. Wordt vervolgd......

Deel op Social Media: