Oumbouk blog

Dag 3 - Enns > Kecksemet

Dag 3 - Enns > Kecksemet

Maandag 1 mei Nationale feestdag in Europa (3)

We starten langzaam op vanmorgen en voor het verlaten van de stad Enns tanken we nog vol en zijn klaar voor de dag. Oeps tracking vergeten aan te zetten, even stoppen en we zijn weer Live te volgen. Het XT’tje moet hard werken. Wind tegen en berg op is terug schakelen. Janny niet dat zal dan wel mijn gewicht zijn :-)

De communicatie van Janny houdt het niet de gehele dag uit. We hebben een kabeltje waarmee we hem na de eerste stop op de motor opladen en na ongeveer 1 ½ uur doen we hem weer aan. Zo hopen we dat hij het voor de rest van de dag volhoudt.

Budapest staat op de borden. Bij de stad aangekomen gaan we richting zuiden. In Hongarije hebben we niet zoveel wind en kunnen we lekker snelheid houden en komen voor vijf uur aan in Kecsemet. We rijden door het centrum en zoeken het hotel. We komen in een doodlopend stuk. Hier moet het zijn maar ik zie niets. Ik stap af en zie een metalen trap als van een nooduitgang. Boven aangekomen sta ik op een betonnen vloer die naar een deur gaat. Binnen gekomen zie ik dat het een hotel is. De ingang is dus aan de andere kan en ik ben door de achteringang gekomen. De motoren kunnen in de garage en wij naar de kamer.

Vanavond een heerlijke pan kippensoep bijna leeg gegeten daarna nog het hoofdgerecht dat konden we niet helemaal meer op.

Het weer is nog steeds goed en de kilometers gingen lekker hard voorbij vandaag. Morgen gaan we de kleinere wegen op en zal het gemiddelde wel dalen.

Aantal kilomters 493 km

Hotel Harom Gunar
Batthyány u. 1
Kecskemét, 6000 Hongarije

46°54'16.18'N
19°41'30.08'O

Deel op Social Media: