Oumbouk blog

Dorcas op de thee

Dorcas op de thee

13 februari

Vanmiddag zag ik dat een nieuwe volgster had op Facebook. Dit was iemand van Dorcas. Ik heb deze persoon een bericht gestuurd met de vraag of mijn mail van zondag was binnengekomen. Hierop kreeg ik direct een bericht terug dat zij (Janet Klein) een mail had gestuurd. (zie eerder bericht) Even later werd ik gebeld door Janet en hebben we een afspraak gemaakt om verder kennis te maken.

Ik ben enthousiast en ik geloof Janet ook :-)

De mensen in de Oekraine zijn zeer gastvrij. Dat hebben we al mogen ervaren. Van het weinige wat men heeft deelt men uit aan zomaar een voorbijganger. Wij vinden het daarom mooi om iets terug te doen voor de mensen in de Oekraine met name de Trans Karpaten.

Volg onze Dorcas aktie op deze pagina's: wordt vervolgt..........

Deel op Social Media: