Oumbouk blog

Balkan 2016 14

Balkan 2016 14

1614

Ze hebben hier nog geen anti aanbaklaag pannen. We kregen als ontbijt brood wat in de pan was gebakken met veel olie en iets van ei. Dat hebben we maar niet op. Maar we hadden nog wat LIDL beleg en broodje over van gisteren.

We vertrekken en rijden de stad uit. Al snel zitten we op de bochtige wegen  door de bergen. Af en toe een dorpje en af en toe een herder. Het is heerlijk rijden. We zien de buien links en rechts langs ons heen gaan. Maar wij houden het droog. Wel de jas aan want boven is het fris. Het is heerlijk rijden de weg is goed tot redelijk en de bochten vliegen onder de wielen door.

We komen weer pallets met stenen tegen en wie zien links van ons een weg waar allemaal bouwsels staan met stenen ervoor We rijden er naar toe en zien dat ze hier handmatig de stenen op maat maken. Ook met een cirkelzaag wordt er gewerkt. We maken wat foto’s en de mannen hebben wel lol dat wij even langs komen.

We rijden door een gebied met meren en we hebben onze snicker stop bij een soort groot ven.

Van de hoogte dalen we af naar de vlakte van Plovdiv waar het hard waait. We hangen scheef op de motor. Maar uiteindelijk belanden we in het centrum van de stad op zoek naar een Hotel.

Het wordt Hotel Imperial

Deel op Social Media: